Image by CHUTTERSNAP

Aluminium lakken

Aluminium lakken zorgt voor een mooiere afwerking van je materiaal. Laat daarom dit werk over aan een ervaren specialist zoals Cuprochimique in Aalst. Met de nodige ervaring en vakkennis zorgen wij ervoor dat je materiaal er precies uitziet zoals jij wenst. Dankzij ons maatwerk en vakmanschap ga je ongetwijfeld tevreden zijn met het resultaat. Laat je aluminium daarom lakken door onze medewerkers.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Aluminium lakken, anodiseren en nog veel meer

Wanneer wij aluminium gaan lakken, dan letten wij op de kleinste details. Je kiest bij ons uit de gewenste RAL-kleur en coating en geeft eveneens de afmetingen van de aluminium plaat, profiel, staaf of buis door. Vervolgens werken wij alles piekfijn af, verpakken we het materiaal zorgvuldig en leveren we het krasvrij af op de gewenste locatie. Op die manier bieden wij een service aan voor klanten over heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Als leverancier van aluminium willen wij naast het lakken eveneens andere diensten leveren, zoals het anodiseren van het materiaal.

aluminium Leverancier

Heeft u vragen of interesse?

Bouw op onze expertise

Wil jij je aluminium laten lakken door onze ervaren specialisten? Wees dan zo vrij om ons uitgebreide assortiment te verkennen en contact met ons op te nemen bij vragen of bestellingen. Je bereikt ons door het online contactformulier in te vullen. Wij horen graag wat jij nodig hebt!