top of page
Image by CHUTTERSNAP

Aluminium laten lakken

Als je aluminium laat lakken, zorgt dit voor een mooiere afwerking van je materiaal. Laat dit werk over aan een ervaren specialist, zoals Cuprochimique in Aalst. Met de nodige ervaring en vakkennis zorgen wij ervoor dat je materiaal er precies uitziet zoals jij wenst. Dankzij ons maatwerk en vakmanschap ben je ongetwijfeld tevreden met het resultaat. Wil je aluminium laten lakken? Lees dan snel verder.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Vakkundig aluminium laten lakken

Wanneer wij aluminium lakken, letten wij op de kleinste details. Je kiest bij ons uit de gewenste RAL-kleur en coating en geeft eveneens de afmetingen van de aluminium plaat, profiel, staaf of buis door. Vervolgens werken wij alles piekfijn af, verpakken we het materiaal zorgvuldig en leveren we het krasvrij af op de gewenste locatie. Deze service bieden wij aan voor klanten over heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Als leverancier van aluminium doen wij echter meer dan alleen het lakken van jouw materiaal. Zo kun je bij ons ook terecht voor het anodiseren van aluminium.

aluminium Leverancier

Heeft u vragen of interesse?

Bouw op onze expertise

Wil je aluminium laten lakken door onze specialisten? Wees dan zo vrij om ons uitgebreide assortiment te verkennen en neem contact op met ons bij vragen of voor het plaatsen van een bestelling. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen. Wij horen graag wat jij nodig hebt!

bottom of page