top of page
Image by CHUTTERSNAP

Aluminium van de beste leverancier

Ben je voor aluminium op zoek naar een goede leverancier? Dan zit je goed bij Cuprochimique in Aalst. Wij combineren vakkennis met een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Op die manier bieden wij maatoplossingen aan, zodat jij meteen aan de slag kunt. Je kunt daarom op ons vertrouwen als leverancier van hoogwaardig aluminium.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Voor hoogwaardig aluminium zit je goed bij ons als leverancier

Wanneer je aluminium bij ons als leverancier gaat bestellen, dan horen we graag welke specifieke afwerkingen je wenst. Zo werken wij met een cut-to-length methode, waarbij we precies de gewenste afmetingen voor jou uitsnijden. Voor verzaagd aluminium zit je dus zeker goed bij ons. Daarnaast verzorgen wij ook het nodige lakwerk en voeren we een eventuele anodisatie uit. Voor het transport verpakken wij alles zorgvuldig zodat het geheel krasvrij bij jou arriveert. Op die uitstekende service reken je in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Bij ons als betrouwbare leverancier vind je de beste profielen, platen, buizen en staven van aluminium, maar ook van bijvoorbeeld messing of rvs. Daarnaast zijn wij niet alleen leverancier van aluminium, maar zijn wij ook een kunststof groothandel.

aluminium Leverancier

Heeft u vragen of interesse?

Schakel onze diensten in

Zou je op ons als leverancier willen vertrouwen voor aluminium? Bekijk dan ons assortiment aan mogelijkheden en plaats een bestelling via het contactformulier. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan het werk en zorgen we ervoor dat jouw bestelling vlot en veilig op de gewenste locatie arriveert.

bottom of page