Image by CHUTTERSNAP

Leverancier van aluminium

Voor aluminium buizen, staven, profielen en platen zijn wij graag je leverancier. Bij Cuprochimique te Aalst combineren wij vakkennis met een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Op die manier bieden wij maatoplossingen aan, zodat jij meteen aan de slag kunt. Je kunt daarom op ons vertrouwen als leverancier van aluminium.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Een uitstekende service bij het aluminium van ons als leverancier

Wanneer je aluminium bij ons als leverancier gaat bestellen, dan horen we graag welke specifieke afwerkingen je wenst. Zo werken wij met een cut-to-length methode waarbij we precies de gewenste afmetingen voor jou uitsnijden. Daarnaast verzorgen wij ook het nodige lakwerk en voeren we een eventuele anodisatie uit. Voor het transport verpakken wij alles zorgvuldig zodat het geheel krasvrij bij jou arriveert. Op die uitstekende service reken je in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. De beste profielen, platen, buizen en staven van aluminium, maar ook van bijvoorbeeld messing, rvs of kunststof, haal je bij ons als leverancier.

aluminium Leverancier

Heeft u vragen of interesse?

Schakel onze diensten in

Zou je op ons als leverancier willen vertrouwen voor aluminium? Bekijk dan ons assortiment aan mogelijkheden en plaats een bestelling via het online contactformulier. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan het werk en zorgen we ervoor dat jouw bestelling vlot en veilig op de gewenste locatie arriveert.