top of page
Image by CHUTTERSNAP

Aluminium profielen in Aalst

Om aluminium profielen of een aluminium plaat te kopen, moet je bij ons bedrijf in Aalst zijn. Bij Cuprochimique beschikken wij over de ervaring, het vakmanschap en een uitgebreid aanbod aan aluminium platen, waardoor wij ieders wensen kunnen behartigen. Van een aluminium plaat tot profielen en van een staaf tot een buis, wij beschikken over een ruim assortiment aan materiaal in Aalst. Ontdek ons brede aanbod en maak gebruik van onze service op maat.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Perfect afgewerkte aluminium profielen bij ons in Aalst kopen

Bij onze zaak te Aalst zorgen wij ervoor dat de aluminium profielen of plaat die je hier wilt kopen, op maat van je wensen zijn. Met onze cut-to-length apparatuur snijden wij de aluminium platen precies volgens de afmetingen die je doorgeeft. Door ons zaag- en knipwerk verwerken wij stevige blokken, kleine blokjes, plaatjes, strips, staven en latten nauwkeurig tot op één millimeter. Tevens bieden wij de nodige behandelingen aan bij de aluminium profielen of plaat die je bij ons in Aalst wilt kopen. Het anodiseren of lakken van het aluminium materiaal, zoals de platen, is daarom geen probleem voor onze groothandel.

metaalstaven

Heeft u vragen of interesse?

aluminium Leverancier

Veel meer opties dan aluminium

Omdat aluminium slechts een greep is van het mogelijke materiaal dat je nodig hebt, biedt ons assortiment ook andere oplossingen aan. Zo beschikken wij over een selectie van non-ferrometalen, inox en technische kunststoffen die mogelijk van pas komen in je project of werkzaamheden. Denk zo aan koper, brons, messing, rvs of polyethyleen. Of misschien heb je plexi nodig? Ook dan zit je goed bij ons. In al deze zaken bieden wij maatwerk aan en leveren wij probleemloos en zorgvuldig het eindproduct in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Wil je dus aluminium platen kopen van hoogwaardige kwaliteit? Dan kun je geen betere partner vinden.

Bestel het nodige materiaal bij ons

Voor zowel aluminium profielen als een aluminium plaat moet je bij onze groothandel in Aalst zijn. Al het nodige aluminium materiaal, zoals platen, kun je met een gerust hart bij ons kopen. Daarbij reken je op goede service en ontvang je producten van uitstekende kwaliteit. Heb je vragen of wil je liever meteen een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag veder als je bijvoorbeeld aluminium profielen, platen of ander materiaal wilt kopen.

bottom of page