Image by CHUTTERSNAP

Aluminium profielen te Aalst

Om aluminium profielen of een aluminium plaat te kopen, moet je bij ons te Aalst zijn. Bij Cuprochimique beschikken wij over de ervaring, het vakmanschap en een uitgebreid aanbod, waardoor wij ieders wensen behartigen. Van een plaat tot profielen en van een staaf tot een buis, wij beschikken over een ruim assortiment aluminium materiaal te Aalst. Ontdek ons brede aanbod en maak gebruik van onze service op maat.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Kom de perfect afgewerkte aluminium profielen bij ons in Aalst kopen

Bij onze zaak te Aalst zorgen wij ervoor dat de aluminium profielen of plaat die je hier wilt kopen, op maat van je wensen zijn. Met onze cut-to-length apparatuur snijden wij alles precies volgens de afmetingen die je doorgeeft. Door ons zaag- en knipwerk verwerken wij stevige blokken, kleine blokjes, plaatjes, strips, staven en latten nauwkeurig tot op één millimeter. Tevens bieden wij de nodige behandelingen bij de aluminium profielen of plaat die je bij ons in Aalst wilt kopen. Het anodiseren of lakken van het aluminium materiaal is daarom geen probleem voor onze groothandel.

metaalstaven

Heeft u vragen of interesse?

aluminium Leverancier

Veel meer opties dan aluminium

Omdat aluminium slechts een greep is van het mogelijke materiaal dat je nodig hebt, biedt ons assortiment ook andere oplossingen. Zo beschikken wij over een selectie van non-ferrometalen, inox en technische kunststoffen die mogelijk van pas komen in je project of werkzaamheden. Denk zo aan koper, brons, messing, rvs, polyethyleen of plexi. In al deze zaken bieden wij maatwerk aan voor kunststof en leveren wij probleemloos en zorgvuldig het eindproduct in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland.

Bestel het nodige materiaal bij ons

Voor zowel aluminium profielen als een aluminium plaat moet je bij onze groothandel te Aalst zijn. Al het nodige aluminium materiaal kun je met een gerust hart bij ons kopen. Daarbij reken je op een goede service en uitstekende kwaliteit. Voor een bestelling of bij vragen kun je contact met ons opnemen via het online contactformulier.