top of page
Image by CHUTTERSNAP

Geanodiseerd aluminium te Aalst

Voor kwalitatief geanodiseerd aluminium kun je bij onze groothandel te Aalst terecht. Bij Cuprochimique combineren wij vakkennis met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Zo bieden wij staven, buizen, profielen en platen aan die wij precies op maat van jouw wensen en verzoeken maken. Met geanodiseerd aluminium van onze zaak te Aalst beschik je over duurbaar, stevig en mooi materiaal voor je volgende project of werkzaamheden.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Geanodiseerd aluminium op maat bij onze zaak te Aalst

Geanodiseerd aluminium van onze specialisten te Aalst betekent dat je materiaal over een uitstekende behandeling beschikt. Bestand tegen corrosie en slijtage ben je zeker dat het materiaal voor lange tijd meegaat. Daarbij snijden en plakken wij het materiaal uiteindelijk in de maten die je nodig hebt en verpakken we het als leverancier zorgvuldig, zodat het krasvrij bij jou aankomt. Onze logistieke mogelijkheden zorgen ervoor dat de aluminium profielen, platen, buizen of staven probleemloos aankomen in België, Noord-Frankrijk of Zuid-Nederland.

metaalstaven

Heeft u vragen of interesse?

Neem contact met ons op en bestel

Zou jij graag gebruik willen maken van ons geanodiseerd aluminium te Aalst? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en een bestelling te plaatsen. Via het online contactformulier laat je snel weten wat je precies nodig hebt. Daar kun je tevens terecht met al je mogelijke vragen of opmerkingen.

bottom of page