top of page
Image by CHUTTERSNAP

Groothandel voor koper

Voor koper in allerlei uitvoeringen en maten ben je bij onze groothandel te Aalst aan het juiste adres. Zo beschikken we bij Cuprochimique over de nodige kennis en kwalitatieve materialen. Als specialist in non-ferrometalen, inox en technische kunststoffen weten wij vaak precies wat nodig is. Zoek daarom niet verder en raadpleeg de diensten van onze groothandel voor kwalitatief koper.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Koper voorzien van alle nodige afwerking bij onze groothandel

Wanneer je onze groothandel raadpleegt voor koper buizen, platen of staven, dan maken wij het je liefst zo gemakkelijk mogelijk. Wij leveren daarom vele diensten die jouw materiaal van de gewenste afwerking voorzien. Door het zorgvuldig te verpakken komt alles krasvrij aan op uw locatie. Onze logistieke mogelijkheden zorgen ervoor wij een vlot transport garanderen in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland.

IMG_4424.JPG

Heeft u vragen of interesse?

Plaats vandaag nog een bestelling

Wens jij koper te bestellen bij onze groothandel? Dan kun je via het online contactformulier alle nodige informatie aan ons doorgeven over de bestelling. Ontdek het ruime assortiment aan materialen, zoals geanodiseerd aluminium, kunststof en messing, dat wij hebben en informeer ons over wat jij nodig hebt en welke afmetingen je verkiest. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles in orde is.

bottom of page