top of page
Image by CHUTTERSNAP

Sterk kunststof van onze groothandel

Ben je op zoek naar kunststof materiaal van een gespecialiseerde groothandel? Wees dan welkom bij Cuprochimique te Aalst. Wij bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden van staven en platen. Dankzij onze vakkennis en kwalitatieve materialen reken je op niets minder dan het beste. Voor kunststof moet je zeker bij onze groothandel zijn.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Kunststof met alle nodige afwerkingen bij onze groothandel

Wanneer je kunststof nodig hebt voor uw toepassingen, dan wil je hiervoor een groothandel met een betrouwbare service raadplegen. Daarom maken wij het je liefst zo gemakkelijk mogelijk. Zo krijg je de mogelijkheid om specifieke maten door te geven, zodat wij het eindproduct meteen in de juiste maten snijden en vervaardigen. Vervolgens krijg je ook materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en bijzonder slagvast is. Met onze logistieke mogelijkheden leveren wij probleemloos in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Dat geldt niet alleen voor de kunststof uit onze groothandel, maar eveneens voor andere materialen zoals koper of aluminium.

lastre-tondi-manicotti-nylon-ertalon.jpg

Heeft u vragen of interesse?

Neem contact met ons op voor een bestelling

Zou je graag kunststof bestellen bij onze groothandel? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier en laat weten wat je precies nodig hebt en welke afmetingen je zoekt. Dan zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk over het benodigde materiaal beschikt.

bottom of page