top of page
Image by CHUTTERSNAP

Messing van onze groothandel

Werk jij veel met messing en ben je op zoek naar een groothandel die jou van kwalitatief materiaal voorziet? Neem dan zeker een kijkje bij Cuprochimique in Aalst. Als onderneming beschikken wij over zowel de vakkundige kennis als de vele materialen en werkgerei om grote en kleine bestellingen onder handen te nemen. Met ons enorme assortiment aan platen, staven en buizen haal je ongetwijfeld de messing die je nodig hebt bij onze groothandel.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Messing in alle vormen, maten en uitvoeringen bij onze groothandel

Messing of geelkoper is een materiaal dat zich leent voor tal van toepassingen vanwege zijn bewerkbare karakteristieken en omdat het een kostenvriendelijke vervanger is van koper. Bij onze groothandel haal je de messing precies zoals je die nodig hebt. Zowel platen, buizen en staven behoren tot ons assortiment. Voor het transport verpakken we alles zorgvuldig zodat het in de beste staat en krasvrij bij jou toekomt. Zo leveren wij messing, rvs, koper, aluminium en kunststof over heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland.

FPF0916-844.jpg

Heeft u vragen of interesse?

Bestel vandaag nog

Zou je graag messing bestellen bij onze groothandel? Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten! Je kunt ons contacteren via het online contactformulier, waar je alle nodige informatie over specifieke afmeting en materiaalvoorkeuren aangeeft. Wij helpen je graag verder!

bottom of page