top of page
Image by CHUTTERSNAP

Plexi

Plexi is een van de kunststoffen die je terugvindt in het uitgebreide assortiment van Cuprochimique in Aalst. De medewerkers van onze groothandel hebben jarenlange ervaring en zetten hun expertise graag voor jou in. Laat ons dus zeker weten naar wat je op zoek bent. Zo voorzien wij jou graag van bijvoorbeeld de juiste hoeveelheid plexi die je nodig hebt.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Plexi van hoogwaardige kwaliteit

Als je bij ons plexi bestelt, dan ben je zeker van een product van hoogwaardige kwaliteit. Als gespecialiseerde distributeur zetten wij kwaliteit altijd voorop. Plexi is een van de meest bekende kunststofsoorten en dankt zijn faam aan de hoge lichtdoorlatendheid en uitstekende sterkte. Bij ons klop je met een gerust hart aan voor een plexiproduct op maat. Ben je eerder op zoek naar iets anders, zoals polycarbonaat? Of heb je verzaagd aluminium in een specifieke afmeting nodig? Wij regelen het allemaal voor je! Laat ons dus snel weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

IMG_4424.JPG

Heeft u vragen of interesse?

Plaats vandaag nog een bestelling

Heb je een grote hoeveelheid plexi nodig? Dan zit je goed bij onze kunststof groothandel! Wacht dus niet langer en plaats vandaag nog een bestelling. Wij zorgen dan voor een snelle levering, zodat je meteen aan de slag kunt met je materiaal. Heb je nog vragen of krijg je graag meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij staan te allen tijde voor je klaar.

bottom of page