top of page
Image by CHUTTERSNAP

Polycarbonaat

Polycarbonaat is een sterke kunststof die erg licht is van gewicht. Ben je op zoek naar dit soort materiaal? Dan zit je zeker goed bij Cuprochimique in Aalst. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan aluminium en kunststoffen aan. Je zit hier dus zeker goed als je op zoek bent naar polycarbonaat van uitzonderlijke kwaliteit.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Polycarbonaat van hoogwaardige kwaliteit vind je bij ons

Twijfel je tussen glas en polycarbonaat? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor dat laatste. Polycarbonaat kan namelijk hoge temperaturen aan, het heeft een goede kruipvastheid en een zeer hoge slagvastheid. Bovendien heeft het goede isolerende eigenschappen en mag het in direct contact komen met levensmiddelen. Heb je deze kunststof niet nodig, maar ben je bijvoorbeeld eerder op zoek naar verzaagd aluminium op maat? Ook dan klop je uiteraard met een gerust hart bij ons aan.

IMG_4424.JPG

Heeft u vragen of interesse?

Neem contact met ons op

Wil je polycarbonaat bestellen of heb je nog vragen over deze kunststof? Dan helpen onze specialisten je graag verder. Neem dus gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen en dan beantwoorden we al je vragen. Bovendien kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar plexi, een andere kunststof.

bottom of page