top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDavid Tavernier

Toepassingen met kunststof platen

Bijgewerkt op: 28 jan. 2023

Veelzijdig met kunststof : VEKAPLAN-S platen

Inleiding


Voor bepaalde toepassingen wordt niet steevast voor de juiste materialen gekozen. Dit is vaak omdat men niet op de hoogte is van alle mogelijke materialen op de markt of deze worden lokaal niet aangeboden. Daarom zetten we in deze blog de verschillende kunststoffen in de kijker en verduidelijken hun eigenschappen.


Productomschrijving

Vandaag in de spotlight staat de VEKAPLAN-S plaat , dit is een zeer lichte maar stevige kunststofplaat met tal van varianten, een resem aan voordelen en sterke eigenschappen.

De VEKAPLAN-S plaat is een hardschuim PVC plaat met een gladde afwerking, zeer licht maar toch slagvast.

Men kan deze gemakkelijk bewerken. Ze beschikt bovendien over een zeer goede isolatiewaarde, zowel thermisch als akoestisch.

De VEKA platen kan men zowel gebruiken voor binnen- of buitentoepassingen aangezien ze zeer resistent zijn tegen alle weeromstandigheden. Ze absorberen geen vocht en zwellen bijgevolg niet op. VEKA platen zijn beschikbaar in verschillende formaten zoals:

- 2000x1000mm

- 2500x1500mm

- 3000x1250mm

- 3000x1500mm

- 3000x2000mm

- 4000x1500mm


Toepassing

VEKAPLAN-S platen worden momenteel voornamelijk gebruikt in :

- Utilitaire voertuigenbouw

- Displays in & outdoor

- Interieurafwerking

- Wandbekleding

- Belettering

- Balustrades

- Frame panelen

- Zolders

- Clean rooms

- Wet rooms

- Seingeving

- ScheepsbouwDeze zijn dus zeer flexibel in hun toepassing en daarom uitstekend voor verschillende projecten. Tevens zijn ze duurzaam, recycleerbaar en betaalbaar. Redenen genoeg en dus een zeer goede investering voor de lange termijn.

Twijfelt u of deze platen geschikt zijn voor uw toepassing? Neem zeker eens contact op met onze klantendienst. Zij zullen u bijstaan en de juiste raad geven op basis van uw behoeften.

969 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page