top of page
Image by CHUTTERSNAP

De groothandel voor sterk rvs

Wanneer je wilt werken met roestvrijstaal of rvs, dan vertrouw je het liefst op materiaal van een ervaren groothandel. Bij Cuprochimique in Aalst beschikken wij over een rijkdom aan mogelijkheden en verdelen wij enkel de beste kwaliteit. Denk zo aan profielen, platen, buizen en staven in alle mogelijke maten en uitvoeringen. Bij onze groothandel zit je dus goed voor jouw rvs.

check-solid.png

Ruim aanbod aan materialen

check-solid.png

Grote variatie aan diensten

check-solid.png

Levering op maatwerk

Werk met rvs op maat van onze groothandel

Rvs of inox is een materiaal dat zich leent voor enorm veel projecten, omdat het zoveel voordelen biedt. Het enorm stevige materiaal biedt een meerwaarde aan elk bouwproject en oogt eveneens strak. Voor het transport pakken we het zorgvuldig in zodat het krasvrij bij jou aankomt. Op die manier leveren wij vlot in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland.

RVS.jpg

Heeft u vragen of interesse?

Bestel via ons contactformulier

Als jij rvs, of een van de andere materialen in ons assortiment zoals aluminium of messing, wilt bestellen bij onze groothandel, dan kan dat heel snel en eenvoudig via het online contactformulier. Wij zorgen ervoor dat het benodigde materiaal vlot en veilig op jouw locatie toekomt en voorzien de nodige afwerking zoals bijvoorbeeld het lakken of anodiseren.

bottom of page